ÁSZF

)ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – ASZF

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) tartalmazzák a(z) Tóth Paula ev  (székhely: 2045 Törökbálint Arany János u 40 adószám: 66923170-1-33 ), mint szolgáltató (a továbbiakban: „Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha jelen dokumentum minden pontjával egyetért.

 

A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

 

1.A Szolgáltató neve:   Tóth Paula ev.

 

A Szolgáltató székhelye: 2045 Törökbálint Arany János u 40

 

A Szolgáltató elérhetősége, kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@furdoszobapanel.hu

 

A szerződés nyelve: magyar

Webshop üzemeltető: Tóth Paula ev

2040 Törökbálint Arany János u 40 

info@furdoszobapanel.hu

ADÓSZÁM: 66923170-1-33

 

Szerver helye:
IntegrityKözpont
1132. Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
office@integrity.hu

 

 

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

 

2.1. JELEN ÁSZF-BEN NEM SZABÁLYOZOTT KÉRDÉSEKRE, VALAMINT ANNAK ÉRTELMEZÉSÉRE A MAGYAR JOG AZ IRÁNYADÓ, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A MINDENKOR HATÁLYOS POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYVRŐL SZÓLÓ TÖRVÉNYRE, ÉS AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁSOK, VALAMINT AZ INFORMÁCIÓS TÁRSADALOMMAL ÖSSZEFÜGGŐ SZOLGÁLTATÁSOK EGYES KÉRDÉSEIRŐL SZÓLÓ 2001. ÉVI CVIII. TÖRVÉNY, VALAMINT A FOGYASZTÓ ÉS A VÁLLALKOZÁS KÖZÖTTI SZERZŐDÉSEK RÉSZLETES SZABÁLYAIRÓL SZÓLÓ 45/2014. (II.26.) KORM. RENDELET VONATKOZÓ RENDELKEZÉSEIRE. AZ IRÁNYADÓ JOGSZABÁLYOK KÖTELEZŐ RENDELKEZÉSEI A FELEKRE KÜLÖN KIKÖTÉS NÉLKÜL IS ÉRVÉNYESEK.

 

 

2.2. JELEN ÁSZF HATÁLYA KITERJED MINDEN MEGRENDELŐRE, AKI A Tóth Paula ev ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL SZOLGÁLTATÁST VESZ IGÉNYBE. AZ ÁSZF MÓDOSÍTÁSA ESETÉN ARRÓL MEGFELELŐ IDŐBEN A HONLAPON VALÓ KÖZZÉTÉTELLEL ÉRTESÍTI A SZOLGÁLTATÓ A MEGRENDELŐKET. A VÁSÁRLÓK A WEBOLDALRA TÖRTÉNT REGISZTRÁCIÓVAL JELEN SZABÁLYZATBAN FOGLALTAKAT MAGUKRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERIK EL.

 

 

  • Tilos a webshopon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus formában való tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül.
  • A webshop szerzői jogi jogvédelem alatt áll, melynek jogosultja a Wallplex Magyarország Kft

 

III. ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

 

  • A Szolgáltató által végzett adatkezelésre vonatkozó részletes szabályokat tartalmazó adatvédelmi szabályzat folyamatosan elérhető a Szolgáltató honlapján az alábbi elérhetőségen: ASZF

 

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

 

  • A megjelenített termékek online vásárolhatóak meg. A webshopban szereplő termékek árai forintban értendőek és 0% áfát tartalmaznak. A megrendelt termékek ára tartalmazza a csomagolás költségeit.
  • Szolgáltató a webshopban feltünteti a termék nevét, árát, annak fontosabb adatait és rövid leírását, valamint arról fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a termék valóságos megjelenésétől, bizonyos esetben a képek csak illusztrációk. Akciós termékek esetén a Szolgáltató tájékoztatja a megrendelőket az eredeti árról, a kedvezmény mértékéről, és az akció időtartamáról.

 

RENDELÉS MENETE

 

–    A megrendelés menete a következőképpen zajlik: A webshop használatát megelőzően valamennyi megrendelőnek regisztrálnia szükséges magát az oldalon. A regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia vezetéknevét, keresztnevét, telefonszámát, e-mail címét, a belépéshez szükséges jelszó.

 

 

–    A vásárló a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba.

 

–    Ezt követően a megvásárolni kívánt termék illetve termékek darabszámát illetve számát állíthatja be a megrendelő. A megrendelt termék(ek) kosárba helyezését követően lehetősége van a kosár tartalmának megtekintésére és a termékek darabszámának ellenőrzésére.

 

–    Az esetlegesen felmerülő adatbeviteli hibák kijavítására (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése) is lehetősége van a megrendelőnek, még a rendelés véglegesítése előtt. A véglegesített és sikeresen leadott megrendelésről a regisztráció során megadott e-mail címre elektronikus levelet küld a szolgáltató, melyben a sikeres megrendelést visszaigazolja és jelzi a megrendelő felé, hogy a teljesítés hamarosan megtörténik.

 

–    A webáruházban megrendelt termékek esetén banki átutalással való fizetésre  és bankkártyával való fizetésre van lehetősége a megrendelőnek.

 

–    Az alábbi szállítási feltételek érvényesek a megrendelt termékekkel kapcsolatban:

 

 

A webáruházban megrendelt termékeket Gls csomagküldő szolgálattal kézbesítjük.  A megrendelések pontos teljesíthetősége érdekében a megrendelő felelőssége olyan szállítási cím megadása, ahol a kézbesítő megtalálja.

 

–    szállítási határidő 5-10 munkanap. Az elkészült terméket 5-10 munkanapon belül átadjuk a csomagküldő cégnek. Néhány esetben előfordulhat ennél hosszabb szállítási idő de maximum 15 munkanap. Ennél hosszabb várakozási idő esetén a szolgáltató írásban értesíti a megrendelőt.

 

 

–    A Szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben a visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, úgy a megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.

 

A MEGENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

 

–    A megrendelések feldolgozása minden esetben az összeg beérkezését követő első munkanapon kezdődik meg.

 

–    Az általános teljesítési határidő, a kifizetéstől  számított 5-10 munkanap+ kiszállítás további 1-2 munkanap.

 

–    Ha Szolgáltató a kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a megrendelésben meghatározott termék nem áll rendelkezésre, erről a Felhasználót elektronikus úton haladéktalanul tájékoztatja.

 

ELÁLLÁS JOGA

 

–    A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján az elállásra nyitvaálló határidő 14 nap, mely a megrendelt termék kézhez vételétől kezdődik. Ezen határidő alatt a fogyasztó indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándék postai úton (tértivevényes levélben) és e-mailben (info@konyhapanel.hu) egyaránt jelezhető, a megrendelő nevének, a termék kézhezvétele idejének megadásával.

 

 

–    Az elállási szándék bejelentése után a bontatlan terméket Megrendelő köteles saját költségén visszaküldeni címünkre (Wallplex Magyarország Kft 1188 Budapest Saláta u 23/a)  Az elállási nyilatkozat megérkezésétől számított 14 napon belül – stornó számla kiállítása mellett – visszatérítjük (bankszámlára utaljuk) a visszaküldött termék(ek) vételárát. A bankszámlaszámot, számlavezető bank nevét, számlatulajdonos nevét a levélben vagy e-mailben szükséges pontosan megadni.

 

 

–    Szállítási költség visszatérítésére nincs lehetőség. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Megrendelőnek az utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetősége. A szolgáltató kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásban visszaküldött termék esetén téríti vissza a termék vételárát.

 

Egyedi rendelések esetében az elállás joga nem gyakorolható kivétel hibás teljesítés esetén. Ebben az esetben a visszaküldés költsége a szolgáltatót terheli, megrendelő elállhat a megrendeléstől vagy kérheti a termék cseréjét melyre 30 napon belül kerülhet sor.

 

Egyedi megrendelések esetén a méretekben 1-2mm-es eltérések lehetségesek a gyártás során keletkezett anyagveszteség következtében illetve a vágáshoz használt fűrész késvastagsága miatt. 100%-os precíziós vágást nem tudunk vállalni az ebből adódó reklamációkat nem tudjuk elfogadni.

 

A színek árnyalatban kis mértékben eltérhetnek a monitoron látottakhoz képest. (RGB vs CMYK színek)

 

A vonatkozó jogszabályok: 45/2014. (II.26.) kormányrendelet 29. § (1) bekezdés

 

GARANCIA, JÓTÁLLÁS

 

-A terméket kézhezvétekor bontsa ki ellenőrizze annak méretét, húzza le a védőfóliát. Ha meggyőződött a méret a minta a minőség megfelelőségéről csak akkor ragassza fel, végezzen rajta vágást stb. Felragasztott,levágott terméket semmilyen esetben nem cserélünk ki.

 

– Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor ezt kérjük emailben írja meg nekünk. Minőségbeli kifogásokat a kézhezvételtől számított 14 napon belül tudunk elfogadni.

 

 

–    A hibás teljesítésből eredő igény bejelentése ugyancsak történhet postai úton (tértivevényes levélben) és e-mailben info@furdoszobapanel.hu címen egyaránt, a megrendelés dátumának és a megrendelő nevének megadásával.-

 

–    A szolgáltató kifejezetten kizárja a felelősségét minden olyan káresemény bekövetkezéséért, melyet a Megrendelő a termék használata során magának vagy harmadik személynek okozott, és amely a termék használatára vonatkozó szakmai szabályok megsértéséből vagy a nem rendeltetésszerű használatból fakadnak.

 

A termék nem rendeltetsészerű használatából bekövetkezett rongálódás felelősségét a szolgáltató kifejezetten kizárja. (vágás, ragasztás, olvadás,karcolás stb )

 

A termék fúrását vágását, fűrészelését megrendelő kizárólag saját felelősségére végezheti, szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli az esetleges rongálódás vagy személyi sérülés bekövetkezésében.

 

Megrongált, elvágott, felragasztott terméket semmilyen esetben nem cserélünk ki!

 

PANASZKEZELÉS

 

–    A Megrendelők részéről érkező esetleges panaszok ügyintézésére elektronikus úton vagy levél útján megküldött panasz esetén van lehetőség a megadott alábbi elérhetőségeken.

 

LEVELEZÉSI CÍM: Wallplex Magyarország Kft 1188 Budapest Saláta u 23/a

 

TELEFONSZÁM(OK): +36309944178
E-MAIL: info@furdoszobapanel.hu

 

–    Szolgáltató a hozzá beérkezett panaszt lehetőség szerint a leggyorsabban megvizsgálja, és 30 napon belül megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A megrendelő részére küldött válasz másolati példányát 3 évig megőrzi

 

 

 

 

 

  1. Január